Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Γιώργος Μαντέλας, σχετικά με την απόφαση του ομίλου «Alter Ego Media» να επιστρέψει τα ποσά της διαφημιστικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι»  αλλά και τις καταγγελίες που δείχνουν σχέδιο ελέγχου της ενημέρωσης την περίοδο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο κ. Μαντέλας σημείωσε ότι υπό κανονικές συνθήκες δε θα αποτελούσε είδηση το γεγονός της επιστροφής των χρημάτων από την «Alter Ego Media».

«Δεν μπορείς να ενημερώνεις, δεν μπορείς να ασκείς κριτική όταν χρηματοδοτείσαι από το κράτος. Η ενημέρωση δεν μπορεί να χρηματοδοτείται από το κράτος».

Όσον αφορά τις καταγγελίες για έλεγχο της ενημέρωσης την περίοδο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» τόνισε ότι υπήρξε προσπάθεια ελέγχου της ενημέρωσης.

«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να στηθεί ένα σύστημα που θα είχε άκρες στον χώρο της ενημέρωσης άμεσα. Να στηθεί ένα κανάλι το οποίο θα χρηματοδοτούνταν απευθείας από το πρώην Μαξίμου και μέσω αυτού να υπάρχει και η παρέμβαση. Νομίζω ότι πιο χαρακτηριστική περίπτωση του θέλω να ελέγξω κάτι, δεν μπορεί να υπάρξει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε αναλυτικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Γιώργος Μαντέλας:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από