Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρισκόταν στην Πορτογαλία μέχρι την περασμένη Δευτέρα, όπου είχε μεταβεί για ένα προσωπικό θέμα. Ωστόσο, η απαγόρευση πτήσεων προς την Αγγλία, δεν του επέτρεπε να επιστρέψει και να ενσωματωθεί στην Γουλβς.

Αυτή την στιγμή, ο Πορτογάλος εξτρέμ, βρίσκεται σε καραντίνα για 14 μέρες, όμως, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της για τα επόμενα παιχνίδια.

Όπως αναφέρει η «Telegraph», ο αγγλικός σύλλογος έχει ζητήσει ειδική άδεια, ώστε ο παίκτης, να βγει νωρίτερα από την καραντίνα και να μπει στην αποστολή των «λύκων».

Μάλιστα, τα επόμενα δύο παιχνίδια με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την Τετάρτη (08/07) και Έβερτον, την Κυριακή (12/08), είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τις θέσεις που «οδηγούν» στην Ευρώπη. Αυτή την στιγμή, ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς διαφορά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Γουλβς, στηρίζεται στον νέο νόμο που έβγαλε η αγγλική Ομοσπονδία, την περασμένη εβδομάδα. Σε αυτό, λέει ότι οι ομάδες που βρίσκονται στην ελίτ, μπορούν να «σπάσουν» τις 14 μέρες καραντίνα.

Ο Νούνο Εσπιρίτο, παρότι δεν έχει προσφέρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Ντάνιελ Ποντένσε, τον θεωρεί μία αξιόπιστη λύση για την θέση των εξτρεμ. Ο 24χρονος Πορτογάλος κόστισε 17 εκ. λίρες στους «λύκους», μετά την τρομερή παρουσία του στον Ολυμπιακό, όπου είχε συνολικά 68 συμμετοχές με 13 γκολ και 14 ασίστ.