Και Κώστας Φορτούνης. Και Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Πέδρο Μαρτίνς χωρά και τους δύο μαέστρους του στην εντεκάδα του Ολυμπιακού. Και όπως και να το δει κανείς πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία. Σε διάταξη 4-3-3.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε πριν από λίγο στους ποδοσφαιριστές του την επιλογή του αρχικού σχήματος για το αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό λοιπόν επαναφέρει επί της ουσίας του όλο τον βασικό του κορμό πλην του Κώστα Τσιμίκα που έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει μερικές ανάσες. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ζοσέ Σα.

Στην τετράδα της άμυνας οι Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Γκασπάρ. Τρεις κεντρικοί χαφ ο Μπουχαλάκης, ο Γκιγιέρμε και ο Καμαρά. Ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Και σαν «ελεύθεροι» στα τετραγωνικά της δημιουργίας θα κινούνται ο Βαλμπουενά με τον Φορτούνη. Με τον Γάλλο να ξεκινά όπως συνήθως από αριστερά. Και τον Φορτούνη να έχει αφετηρία την δεξιά πτέρυγα.

Για την ιστορία: Φορτούνης και Βαλμπουενά έχουν βρεθεί μόλις μια φορά στην ίδια εντεκάδα σε αγώνα Σούπερ Λιγκ. Ήταν τον Φλεβάρη στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο (4-0). Μια αναμέτρηση που οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 3-0 στο 9’ και ολοκλήρωσαν την επιθετική τους συγκομιδή μόλις στο 24΄.