Ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του 45ου τίτλου της ιστορίας του, όμως συνεχίζει με το γκάζι πατημένο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη σεζόν αήττητος και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, και πέρα από τη νίκη για το γόητρο και την ιστορία θέλουν να συνεχίσουν στους υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς και φυσικά να διατηρήσουν το αήττητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο να διευρύνουν το αήττητο σερί 41 αγώνων που τρέχουν από πέρσι και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου χωρίς ήττα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς, ο πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Τσιμίκα, που θα πάρει ανάσες και δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ενδεκάδα ο Μαρτίνς θα παρατάξει κανονικά τους βασικούς, με τον Σα να είναι στο τέρμα, τους Ομάρ, Μπα, Σεμέδο και Γκασπάρ στην άμυνα και τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά στο κέντρο.

Στην επίθεση, πέρα από τον Ελ Αραμπί, που θα είναι στην κορυφή, ο Πορτογάλος θα επιλέξει δύο εκ των Μασούρα, Βαλμπουενά και Φορτούνη.