Στις κινηματογραφικές αίθουσες βγαίνουν αυτό το καλοκαίρι οι Rolling Stones. Το «Rolling Stones: Havana Moon», μια συναυλία που γυρίστηκε στην Αβάνα της Κούβας, το 2016, θα προβληθεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά από τις 10 Ιουλίου – ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες για την προστασία από την COVID-19 – μέσω της συνεργασίας της μπάντας με την CineLife Entertainment.

Η ταινία καταγράφει τη συναυλία της μπάντας τον Μάρτιο 2016 στο αθλητικό συγκρότημα Ciudad Deportiva de la Habana. Εκείνη την εποχή, χαιρετίστηκε ως η μεγαλύτερη υπαίθρια ροκ συναυλία που έγινε ποτέ στην Κούβα, καθώς η ροκ μουσική ήταν απαγορευμένη για δεκαετίες μετά την κουβανική επανάσταση. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε μόλις πέντε μέρες μετά την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Κούβα.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Paul Dugdale σε παραγωγή του Simon Fisher, το «The Rolling Stones: Havana Moon».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το Havana Moon βρήκε το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη, ειδικά σε μια τόσο περίεργη στιγμή για τη ζωντανή μουσική», δήλωσε ο Paul Dugdale. «Η συναυλία των Rolling Stones ήταν η πρώτη του είδους της στην Αβάνα και ελπίζω ότι η άνευ προηγουμένου απουσία ζωντανής μουσικής κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19 σημαίνει ότι αυτή η ταινία φέρνει σχεδόν τόσο ενθουσιασμό και χαρά σε όσους την παρακολουθούν τώρα μέσω της CineLife όσο χάρηκαν και οι άνθρωποι της Αβάνας που παρακολούθησαν εκείνη την ξεχωριστή βραδιά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ