«Τα δημοσιεύματα είναι συγκοινωνούντα δοχεία και αποκαλύπτουν μια αντίληψη, η οποία έχει γίνει και πρακτική. Ότι δηλαδή, στο επίκεντρο όλης της ιστορίας και στα δυο δημοσιεύματα είναι οι συμπεριφορές του ζεύγους Καμμένου», σχολίασε ο Νομικός Σύμβουλος του Ομίλου «Παραπολιτικά» Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά» τόσο στο χθεσινό δημοσίευμα όσο και σε αυτό του προηγούμενου Σαββάτου.

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες πριν, οι δύο δημοσιογράφοι είχαν συλληφθεί. Όπως αποκάλυψαν τα «Παραπολιτικά» του προηγούμενου Σαββάτου, για τη σύλληψη και το αυτόφωρο των δύο, είχε στηθεί ένα κανονικό παρακράτος, με παρακολουθήσεις, παρανομίες και τη γυναίκα του κ. Καμμένου, να διατάζει αστυνομικούς και αξιωματούχους.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, τα δημοσιεύματα αυτά είναι συγκοινωνούντα δοχεία και αποκαλύπτουν μια αντίληψη, η οποία έχει γίνει και πρακτική. Ότι δηλαδή, στο επίκεντρο όλης της ιστορίας και στα δυο δημοσιεύματα είναι οι συμπεριφορές του ζεύγους Καμμένου.

Το πρώτο μάλιστα έχει και μια αναμφισβήτητη πηγή, την υποκλοπή των τηλεφωνικών επικοινωνιών με πρωτοβουλία της ΕΥΠ προκειμένου να αποκαλυφθεί μια εγκληματική οργάνωση στην οποία συμμετέχουν εν ενεργεία αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και ανώτατοι απόστρατοι αξιωματικοί.

«Η εγκληματική αυτή οργάνωση, σε συνεργασία με δικηγόρους, φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε επαγγελματικά όλους τους οίκους ανοχής της Αθήνας», υποστήριξε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε πως πρόκειται για «μια μαφία της πορνείας που έχει πρόσβαση σε κορυφαία πολιτικά στελέχη».

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, της είναι γνωστά από καιρό, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, οι αποκαλύψεις αυτών καθυστέρησαν, καθώς επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν και οι διωγμοί εναντίον της εφημερίδας.

«Καμμένος, Τόσκας, Παπαγγελόπουλος συντόνιζαν όλα αυτά και προσπαθούσαν μάλιστα να συνδέσουν τον κ. Κουρτάκη με την υπόθεση Noore One», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Για το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας, υποστήριξε πως αφορά συζητήσεις μεταξύ Παπαγγελόπουλου και Τζένου και πως αυτά που αποκαλύφθηκαν αναδεικνύουν αυτό που συμβαίνει στο γραφείο του πρωθυπουργού.

«Το πραγματικό παρακράτος είναι αυτό που αποκάλυψαν τα παραπολιτικά ή αυτό που υφίστατο τότε και δε γνωρίζουμε αν υφίσταται ακόμα».