Την πολυσυζητημένη κίνησή του να αγοράσει μια σχολική τσάντα στην 10χρονη, η οποία απήχθη από την 33χρονη πελάτισσά του, σχολίασε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Ο συνήγορος της απάντησε στη θύελλα από σχόλια που δέχθηκε η ανάρτησή του, με το δώρο που αγόρασε για την μικρούλα, λέγοντας ότι: «Έξω από τα νομικά, είμαι άνθρωπος και είμαι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένος για ανήλικα παιδιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βρισκόμουν σε ένα κατάστημα παιδικών δώρων, για να αγοράσω δώρο για ένα παιδάκι που έκλεισε τα τέσσερά του χρόνια. Η αυθόρμητη αυτή χειρονομία ερμηνεύεται εσφαλμένα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ διευκρίνισε:

“Το έκανα περισσότερο γιατί έξω από αυτόν τον κόσμο της ασχήμιας ήθελα να στείλω ένα κεντρικό μήνυμα, ότι ανησυχώ πάρα πολύ για την εξέλιξη των πραγμάτων, γιατί εγώ μπορεί να μην παρίσταμαι ως συνήγορος υπεράσπισης αν αποκαλυφθεί κύκλωμα πορνογραφίας”.

“Είναι μια απλή ευγενική ανθρώπινη χειρονομία σε ένα μικρό παιδί που υπέστη τα πάνδεινα.  Εγώ σαν συνήγορος προσπαθώ να μελετήσω και να γνωρίσω την 33χρονη και να δω τα αδικήματα. Μέχρι στιγμής, σεξουαλική κακοποίηση ευτυχώς δεν υπάρχει” είπε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Βασίλη Νουλέζα

Σάλο προκάλεσε η κίνηση του δικηγόρου της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πήρε για δώρο μία σχολική τσάντα στη μικρή.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Νουλέζας έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, ότι αγόρασε μία σχολική τσάντα και δύο παιδικά βιβλία, δηλώνοντας ευσυγκίνητος.

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μ….! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση στο Facebook έχει κατέβει.

Η δημοσίευση αυτή προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων.

Μάλιστα και ο αδερφός της ανήλικης παρενέβη στην ανάρτηση γράφοντας τα εξής: «»Κύριε» Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο Γιατί εμείς δεν θελουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει!

Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!».