«Βροχή» πέφτουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού και για το πώς εκμεταλλευόταν τον πόνο και τις ελπίδες για ανάρρωση των θυμάτων του.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, συγγενής αρχηγού πολιτικού κόμματος είναι ανάμεσα στα θύματα του απατεώνα που έπαιζε με τις ζωές των ανθρώπων με μόνο σκοπό το κέρδος. Ο ίδιος φέρεται να έδωσε… 98.000 ευρώ στον «Κόντο» που θα εξάλειφε το 82% της αναπηρίας του μετά από ατύχημα που είχε με αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Για να γίνει πιο πιστευτός μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΙ, του έλεγε πως θα τον κάνει να παίξει μπάλα.

Παράλληλα, πρώην βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως έκανε επέμβαση στο πλευρό ασθενούς, με τον Κοντοστάθη να βρίσκεται μαζί του μέσα στο χειρουργείο.

Πώς εξαπάτησε τον πρώην βουλευτή

«Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος. Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος. Είδα το κανάλι των νευρώνων σου, μου έλεγε, και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής.

Ακολούθησε ένα διάστημα 40 ημερών, με φρικτούς πόνους, όπως ο ίδιος κατέθεσε. Ο απατεώνας γιατρός κατάφερε να αποσπάσει ακόμη 30.000 ευρώ, ενώ του έστειλε και μια φυσιοθεραπεύτρια από την Αμερική προκειμένου να τον κουράρει.

Ο απατεώνας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, του είπε πως «παίρνει 60 ευρώ την ώρα και χρειάζεσαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Είχε έρθει αυτή, αλλά κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει πώς λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος) και εκείνη δεν ήξερε να μου απαντήσει, κάτι που είχε κάνει εντύπωση».

Του έλεγε πως θα τον κάνει να παίξει μπάλα

Από την άλλη, κουνιάδος αρχηγού πολιτικού κόμματος, του έδωσε 98.000 ευρώ καθώς θα «εξάλειφε» το 82% της αναπηρίας του μετά από ατύχημα που είχε με αλεξίπτωτο πλαγιάς.

«Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό (αυτόν που υποσχέθηκε ο ‘Κόντος’ ότι θα τον κάνει Ταξίαρχο της… ΕΛ.ΑΣ.), τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Πριν το γραφείο του, όταν πήγα, ήταν ο Κόντος. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε».