«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ με την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να διακόπτουν την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και να ζητούν να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκαν στο χώρο της θύρας 1 της Τούμπας, όπου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και διέκοψαν τη διαδικασία, ζητώντας να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα μπάσκετ.
Στη σημερινή Γ.Σ ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο απολογισμός των τμημάτων από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή. Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, αλλά μετά από λίγη ώρα διέκοπη, λόγω της εισόδου των οπαδών του Δικεφάλου.
Οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί μπήκαν στον χώρο, όπου γινόταν η συνέλευση, διέκοψαν τη διαδικασία και συζήτησαν με τους παράγοντες του συλλόγου για τα θέματα του μπάσκετ.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, τους ζήτησε να δείξουν κατανόηση και να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο απολογισμός των τμημάτων και τους υποσχέθηκε ότι στη συνέχεια θα συζητηθεί το θέμα του μπάσκετ.
Όπως και έγινε, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να περιμένουν στον χώρο μέχρι να ολοκληρωθεί η Γ.Σ και στη συνέχεια άρχισε ξανά η συζήτηση για το τμήμα μπάσκετ.
- Τουρκία: Ανακαλύφθηκε μαρμάρινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην αρχαία ελληνική πόλη της Λαοδίκειας (βίντεο και φωτογραφίες)
- Σκληρή προειδοποίηση από τη Ρωσία: Στο στόχαστρο χώρες που θα φιλοξενήσουν γαλλικά πυρηνικά – Στο κάδρο και η Ελλάδα
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Τζιτζικώστας: Τα αεροπορικά καύσιμα επαρκούν έως τις αρχές Ιουνίου






