Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Βόλο δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους προ πολλού ωστόσο στο χορτάρι αμφότερες τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν τελικά το τρίποντο επικρατώντας με 3-1 αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από νωρίς. Με εννιά παίκτες τελείωσε ο Βόλος, με 10 η ΑΕΛ ενώ και οι δύο κέρδισαν από ένα πέναλτι.

Ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτός που κυριάρχησε στα πρώτα λεπτά. Στο 8′ ο Φεράρι κέρδισε πέναλτι από τον Μάρκοβιτς αλλά ο Μάντζης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Κρίστινσον ενώ ούτε ο Μαξ που πήρε το ριμπάουντ κατάφερε να σκοράρει σχεδόν σε κενή εστία. Το γκολ όμως ήρθε τελικά στο 15′ με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να κρύβουν την μπάλα και να την εμφανίζουν στα δίχτυα με τον Τσοκάνη ύστερα από ασίστ του Γκουαροτσένα.

Η Λάρισα ανέβασε κάπως ρυθμούς από εκείνο το σημείο και μετά και απείλησε με τον Τόρζε και τον Γκαζάλ αλλά δεν βρήκαν στόχο. Στο 44′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα καθώς ο Γκαζάλ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Οικονόμου. Ο Τόρζε εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Στο 67′ ο Βόλος έμεινε με εννέα λόγω αποβολής του Λύρατζη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά υπέρ της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου. Στο 83′ ήρθε η ανατροπή με τον Τόρζε να αδειάζει τον Φεράρι και με ωραίο πλασέ να κάνει το 2-1 ενώ στο 93′ ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα όταν ο Μπούστος πλάσαρε τον Μελίσσα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

AΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (64’Ηλιάδης), Τόρζε, Παπάζογλου (64’Ασούμπρε), Μούζεκ (76’Στελιάνος), Μάρκοβιτς (53’Ζίζιτς), Σεσέροβιτς (76’Μπούστος), Μπέρτος, Γκαζάλ, Σίλβα

Βόλος: Μελίσσας, Διαμαντής, Οικονόμου, Λύρατζης, Φερράρι, Τσοκάνης (54’Μπαλογιάννης), Μαξ Αουγκούστο, Φερνάντο (87’Τόρες), Γκουαροτσένα (87’Κυζιρίδης), Τσαούσης (46’Δημόπουλος), Μάντζης (54’Μουνίθ).