Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα που… κλειδώνει, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή πορεία, λέγοντας πως αφού ο Ολυμπιακός περάσει τη Γουλβς θα έχει τρία ματς για να συνεχίσει να ονειρεύεται.

«Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε σε άδειο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ», σημείωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σίγουρα αυτά τα δέκα χρόνια έχουν περάσει πολύ γρήγορα. Ηταν δύσκολα χρόνια, αλλά βιώσαμε μεγάλες χαρές. Πήραμε νίκες σε πολύ μεγάλα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην υψηλότερη θέση της ιστορίας του στην Ευρώπη. Τον αντιμετωπίζουν πλέον ως μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Αυτό ήταν το όνειρό μου από την πρώτη στιγμή. Ηθελα έναν Ολυμπιακό πρωταγωνιστή και να είναι αυτάρκης.  Να μην έχει ανάγκη κανέναν.

Πιστεύω ότι παρά την οικονομική κρίση ότι τα πήγαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Τα επόμενα χρόνια που έρχονται θα είμαστε εδώ να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

Θα κάνουμε αυτό που έχουμε μάθει. Έναν Ολυμπιακό πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για τις δηλώσεις του Μαρτίνς ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στον τελικό του Europa League: «Εγώ θεωρώ ότι από τη στιγμή που θα περάσουμε τη Γουλβς, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός. Αυτή η ομάδα τα έχει πάει πολύ καλά.

Είδαμε όλοι ότι μέσα στο Καραϊσκάκη μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.  Είδαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε.

Από τη στιγμή που θα περάσουμε τη Γουλβς, από εκεί και πέρα είναι τρία παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος και εγώ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα. Οι παίκτες, οι προπονητές. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».