Νέες χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης κατηγορουμένης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αφορούν τον 40χρονο με τον οποίο είχε εμμονή η 35χρονη και γίνεται αναφορά σε «λευκή μαγεία».

Οι σημειώσεις για μάγια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ η 35χρονη κρατούσε χειρόγραφες σημειώσεις από τις οποίες προκύπτει ότι επισκέπτονταν χαρτορίχτρες και καφετζούδες.

Εκτός από τις σημειώσεις που φαίνονται να συνδέονται με τη χαρτομαντεία και την τράπουλα Χαλ, η γυναίκα κάνει ευθεία αναφορά σε μάγια.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων φέρεται να γράφει: «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Σε άλλο σημείωμα γράφει: «Να ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στο Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει».

Οι σημειώσεις από την χαρτομαντεία

Υπενθυμίζεται ότι η εμμονή με τον 40χρονο και κατά της Ιωάννας επιβεβαιώθηκε και στις σημειώσεις που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας tovima.gr και το MEGA.

Σε αυτές αναφέρονταν παραληρηματικές εκφράσεις που συνδέονται όπως όλα δείχνουν με χαρτομαντεία και την τράπουλα Χαλ.

Στις σημειώσεις αυτές αναφερόταν: «Δουλειά να προσέξω, φίδι και θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30. Είναι πιστός θα μου πει. Κάτι ευχαριστο. Εχει φίδι στην δουλειά του. Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Το ενδεχόμενο η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα να σχεδίαζε κι άλλες εγκληματικές επιθέσεις με τον ίδιο τρόπο εναντίον κι άλλων γυναικών που θεωρούσε «εχθρούς» σε σχεση με τον 40χρονο αποκαλύφθηκε σε άλλο σημείωμα όπου ανέφερε: «Θα τσακωθω με μία γυναίκα μελαχρινή». Η εν λόγω γυναίκα φαίνεται πως είναι από τον χώρο της εργασίας της 35χρονης.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι ίσως γι’ αυτόν τον λόγο η 35χρονη κράτησε την περούκα, την τηλεκάρτα κλπ, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε νέα επίθεση με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μεταμφίεση.

Οι πρώτες ημέρες στη φυλακή και το αίτημα για εργασία

Από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Η 35χρονη κατηγορούμενη για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα μπορεί με τη στάση της να οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως επιδιώκει να εμφανιστεί ως άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα για να κριθεί με επιείκεια, όμως μέσα στις φυλακές το μυαλό της φαίνεται να λειτουργεί καθαρά και κυρίως λογικά

Όπως αποκαλύπτει στο «LIVE NEWS» η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όταν πληροφορήθηκε ότι μπορεί να ρίξει την ενδεχόμενη ποινή της με εργασία μέσα στις φυλακές, κατέθεσε γρήγορα το σχετικό αίτημα. Η 35χρονη ζήτησε να εργαστεί είτε στο καφενείο είτε στη βιβλιοθήκη των γυναικείων φυλακών.

Η 35χρονη ζήτησε να μάθει τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου για τις κρατούμενες που εργάζονται και αμέσως μετά ζήτησε να εργαστεί αμέσως. Αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις επόμενες μέρες, εφόσον εγκριθεί το αίτημά της από το Συμβούλιο Εργασίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από