Η πιο απολαυστική περσόνα της ελληνικής διασκέδασης, ο Τόνι Σφήνος ((Tonis Sfinos), έρχεται την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο MEGA για ένα ξέφρενο πάρτι.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμα του εδώ και χρόνια αποτελεί εγγύηση για την νυχτερινή Αθήνα.

Ο Αντώνης Σφηνόπουλος από τα Καλάβρυτα είναι διασκεδαστικό, ευέξαπτος και γυναικάς. Μιλάει με σπαστή προφορά και νομίζει ότι είναι ο μεγαλύτερος σταρ του κόσμου.

Σε κάθε του εμφάνιση τα κορίτσια – τα τσικάκια του- παραληρούν και εκείνος ως γνήσιος playboy τους χαρίζει απλόχερα το ταλέντο του.

Τραγουδάει, παίζει, σατιρίζει, χορεύει, και όλα αυτά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ποιος είναι αλήθεια ο Τόνι Σφήνος;

Ο Τόνι Σφήνος, κατά κόσμον Θάνος Κιούσης, γεννήθηκε το 1978 στα Καλάβρυτα και μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο.

Σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου.

Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με το θέαμα αν σκέφτηκε να γίνει αστροναύτης, γιατρός αλλά και αρχαιολόγος.

Ο Θάνος θαύμαζε τον Θανάση Βέγγο, τον Διονύοη Παπαγιαννόπουλο, την Τζένη Καρέζη, τους Μόντι Πάιθονς, τον Τζιμ Κάρεϊ, τον Αντι Κάουφμαν και τον Πάμπλο Φρανσίσκο.

Αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν είδε street performers στο Covent Garden να δίνουν παραστάσεις στην κεντρική πλατεία μπροστά από μια εκκλησία.

Πριν γίνει ο Τόνι Σφήνος

Ο Θάνος είχε ξεκινήσει την καριέρα του, πριν δημιουργήσει τον Τόνι.

Είχε φτιάξει την ομάδα θεάτρο δρόμου Τσίρκο Ρεντίκολο και την μπάντα ΣΑΛΑΤΑ, που σημαίνει Σαλταρισμένα Αγνώστης Ταυτότητας Ατομάκια.

Έχει παίξει ως ηθοποιός σε τέσσερα επεισόδια της σειράς του Alpha Ο Πόλεμος των Άστρων και στην ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Καζή «For the height and the view».

Ο πρώτος άνθρωπος που αποκάλυψε τηλεοπτικά την ταυτότητά του ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, το 2013 στη Μεσημεριανή Μελέτη, όταν πήγε σε μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Τέρη Χρυσού.

Χωρίς περούκα και γυαλιά

Ο Θάνος συνεχίζει κανονικά τη ζωή του όταν βγάζει την περούκα και τα φανταχτερά ρούχα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ζει έναν μεγάλο έρωτα με την Ιωάννα Γραμματικού με την οποία γνωρίστηκαν στα καμαρίνια νυχτερινού μαγαζιού, όταν εκείνη πήγε να τον συγχαρεί.

Το 2016 το ζευγάρι παντρεύτηκε στης Σπέτσες, με τον Θάνο να μην θυμίζει σε τίποτα τον… Τόνι Σφήνο.

Το 2018 η Ιωάννα Γραμματικού έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ενώ το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς η οικογένια απέκτησε ακόμη ένα μέλος.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής που θα προβληθεί την Παρασκευή στο Mega