They ‘re on fire!

Τι άλλο να πεις γι’ αυτό το εξαιρετικό δίδυμο; Έχουν γραφτεί τόνοι μελανιού για αυτούς τους δύο υπερταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την παρουσία τους κοσμούν τα γήπεδα της Super League και όχι μόνο.

Ο λόγος φυσικά για τους Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Δύο παίκτες οι οποίοι έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Προσέχοντας τους αριθμούς που θα παραθέσουμε από κάτω, θα καταλάβει κανείς πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και ο Μαροκινός φορ παίζουν… μόνοι τους μπάλα στη Super League.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε κάτι τέτοιο, καθώς τα νούμερα τρομάζουν. Ζαλίζουν. Οι δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων» έχουν εμπλακεί σε 42 από τα 54 γκολ που έχει πετύχει συνολικά ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα! Τι εννοούμε «έχουν εμπλακεί;»

Εννοούμε πως το άθροισμα των γκολ και των ασίστ του Βαλμπουενά και του Ελ Αραμπί φέτος ανέρχεται στον αριθμό 42. Ο Γάλλος των 6 γκολ και 12 ασίστ και ο Μαροκινός των 18 γκολ και 6 ασίστ! Σύνολο, 42! Με τα συνολικά τέρματα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα να ανέρχονται σε 54. Άρα, οι δύο παίκτες που προαναφέραμε, δεν έχουν εμπλακεί μόλις σε 12 γκολ των Πειραιωτών!