Στη Nova παραχώρησε συνέντευξη ο Παναγιώτης Ρέτσος και αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός άσος χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τους «ερυθρόλευκους», ενώ αναφέρθηκε και σε ποδοσφαιριστές ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ολυμπιακό: «Παίζει ο αδερφός μου, είμαστε σαν οικογένεια, έχω φύγει, έζησα πολλά, κράτησα φιλίες και είναι ένα κομμάτι της ζωής μου».

Για τον Τσιμίκα: «Τρομερή χρονιά έκανε, θα έρθουν καλύτερες, να συνεχίσει να δουλεύει, είναι το μέλλον των ελλήνων παικτών. Μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο στο μέλλον».

Για τον Σεμέδο: «Πολύ καλός παίκτης, μου αρέσει πολύ, μπορεί να ανέβει επίπεδο, να πάει πιο ψηλά».

Για τον Ελ Αραμπί: «Τον χρειαζόταν (ο Ολυμπιακός), είναι… φονιάς, δε χάνει τα γκολ».

Για τον Αποστολόπουλο: «Είναι δύσκολο να μην έχεις ζήσει από μικρός, είναι βαριά η φανέλα, η ψυχική δύναμη θα παίξει ρόλο. Να είναι ήρεμος και να μην έχει άγχος, το αξίζει».

Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, το απέδειξε και αξίζει το πρωτάθλημα».

Για το ματς με τη Γουλβς: «Έκανε μια υπέρβαση, η Γουλβς είναι πολύ δύσκολη ομάδα, μπορεί να καταφέρει να περάσει (ο Ολυμπιακός), μακάρι να γίνει, θα είναι σπουδαίο».

Για το κυριακάτικο (7/6) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Θα κριθεί στη δουλειά που έκαναν στην απραξία, όσες προπονήσεις και φιλικά να δώσεις δεν έχει καμία σχέση. Θα είναι δύσκολο, είναι αγώνας ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες».

Για το πρότυπό του: «Δεν είχα ποτέ. Μου αρέσει ο Πικέ και ο Ράμος, πιο παλιά ο Παρασκευάς Άντζας».

Για το ενδεχόμενο να παίξει αντίπαλος με τον Ολυμπιακό: «Θα ήταν ιδιαίτερο να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό, αλλά θα ήθελα περισσότερο να αντιμετωπίσω τον Ανδρούτσο στο μέλλον».