Ένας αστυνομικός δέχθηκε πυροβολισμούς λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και ένας άλλος επίθεση με μαχαίρι στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η αστυνομία, αν και δεν ειναι ξεκάθαρο αν το περιστατικό αυτό σχετίζεται με τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ μετά τον φόνο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από τέσσερις λευκούς αστυνομικούς.

Τα ονόματα και η κατάσταση της υγείας των δύο αστυνομικών δεν έχουν γίνει γνωστά. Και οι δύο τραυματίστηκαν κοντά στις λεωφόρους Τσερτς και Φλάτμπους στο Μπρούκλιν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Kings County, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη έγινε στο σημείο του συμβάντος.

Ακόμα ένα βράδυ μαζικών διαδηλώσεων

Ακόμη μία νύχτα μαζικών διαδηλώσεων αλλά και επεισοδίων έλαβε χώρα σε μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ με την οργή να ξεχειλίζει για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στην Μινεάπολη.

Στην Ατλάντα και στην Φιλαδέλφεια δεν σημειώθηκαν συμπλοκές, στην Νέα Υόρκη η αστυνομία συνέλαβε περίπου 90 άτομα που «έσπασαν» την απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ έξω από το Καπιτώλιο οι αστυνομικοί γονάτισαν μπροστά από τους διαδηλωτές σε μία ειρηνική στάση για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.