Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τη συγκατάθεσή της στον Ντάνι Πογιάτος και ο Ισπανός ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Έτοιμος να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει συμβόλαιο, είναι ο Ντάνι Πογιάτος.

Τις τελευταίες ώρες ο Τσάβι Ρόκα έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα τον ισπανό προπονητή, αφού είδε πως με τον Ιραόλα μπορεί να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση και έπεισε τον Αλαφούζο ότι ο Πογιάτος ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ που θέλουν οι Πράσινοι σε σχέση με τον Παούνοβιτς.

Έτσι, η συμφωνία των δύο πλευρών βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την υλοποίησή της.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο προπονητής της Under 19 της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη συγκατάθεση των Μαδριλένων, οι οποίοι είδαν την επιθυμία του για να κάνει το βήμα προς το τριφύλλι και να έρθει για να υλοποιήσει το πρότζεκτ για το οποίο του έχει μιλήσει ο Ρόκα.

Ο Πογιάτος ήθελε να έχει το ΟΚ από τη Ρεάλ, η οποία αποτελούσε το τελευταίο εμπόδιο πριν από την υλοποίηση της συμφωνίας του Ισπανού με τον Παναθηναϊκό.

Και από τη στιγμή που οι Μαδριλένοι δε φέρουν αντιρρήσεις στον Πογιάτος, εκείνος ετοιμάζεται να τελειώσει την υπόθεση και να υπογράψει.

Άλλωστε, οι προθέσεις του Πογιάτος και το γεγονός πως οι συζητήσεις των τελευταίων ωρών πήγαιναν πολύ καλά είχαν διαφανεί και από το follow που έκανε ο ισπανός προπονητής στη σελίδα της Super League στο Twitter.