Σε… χλωρό κλαρί δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν παρέμβαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του Δικεφάλου του Βορρά για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί από όλα τα αρμόδια όργανα, με τον Ολυμπιακό να κυνηγάει την υπόθεση και τον ΠΑΟΚ να βρισκει παντού μπροστά του τους Πειραιώτες.

Μετά το CAS, στο οποίο έχουν προσφύγει οι Ερυθρόλευκοι και ζητούν τον υποβιβασμό των δύο ομάδων, που αποδεδειγμένα έχουν πολυϊδιοκτησία, ο Ολυμπιακός έκανε παρέμβαση και στο ΣτΕ κατά του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προσφύγει στο ΣτΕ, καταγγέλλοντας ως μη νόμιμη τη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην υπόθεση πολϋιδιοκτησίας με τη Ξάνθη. Μια κίνηση, που έκαναν οι Ασπρόμαυροι αφού η Επιτροπή απεφάνθη ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται κάτω από την ίδια σκέπη και έχουν ουσιαστικά τον ίδιο ιδιοκτήτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν προσφύγει και στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της Σούπερ Λίγκας, αφού η διοργανώτρια Αρχή δεν απέβαλε τις δύο ομάδες, ενώ ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι οι δύο υποθέσεις, σε ΣτΕ και διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ θα δικαστούν την ίδια μέρα, στις 4 Ιουνίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από