Ο Δημήτρης Λημνιος αποτελεί ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ, έναν ποδοσφαιριστή που «εκτόξευσε» την αξία του τα τελευταία χρόνια και που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του περσινού νταμπλ. Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας εξτρέμ που αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο πραγματοποίησε άλλη μια μεστή σεζόν με τους Θεσσαλονικείς και είναι ένας από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Λημνιός με τα πεπραγμένα του με τη φανέλα του Δικεφάλου του βορρά, θεωρείται μια από τις «αποκαλύψεις της χρονιάς» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την ισπανική «Αs» να τον συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τους κορυφαίους για τη σεζόν 2019-20. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μόλις στα 21 του χρόνια θεωρείται από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές που μπορούν να γράψουν εποχή στην Ευρώπη, με το δημοσίευμα να τονίζει ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ για ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι ο Λημνιός συμπεριλήφθηκε στη λίστα της As από μόνο του είναι τεράστιο επίτευγμα, καθώς το όνομα του δεσπόζει δίπλα σε ονόματα όπως ο Ανσού Φατί, ο Βινίσιους και ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ. Όπως αναφέρεται λοιπόν στην As ο Λημνιός έχει σαφή βελτίωση τα τελευταία χρόνια, ενώ παρομοιάζεται με τον Χοακίν της Μπέτις στον τρόπο παιχνιδιού του.

Πέρα από τον Λημνιό και το γεγονός ότι βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το δημοσίευμα της As έδωσε κι έξτρα ώθηση στην προσπάθεια πώλησης του παίκτη από τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του βορρά να γνωρίζει ότι μπορεί να πάρει αρκετά χρήματα για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Ίσως καταφέρει να πάρει περισσότερα χρήματα και από τον Γιαννούλη, που είναι ο παίκτης που βρίσκεται πιο κοντά σε πώληση για τους Θεσσαλονικείς.

Κατά το παρελθόν ο Λημνιός απασχόλησε ομάδες από τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όμως οι περιπτώσεις δεν προχώρησαν, μετά τη φετινή σεζόν ωστόσο, αλλά και το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στις «αποκαλύψεις» της χρονιάς ίσως αλλάξουν τα δεδομένα. Λίγο η ανάγκη του ΠΑΟΚ λόγω του Financial Fair Play, αλλά και το όνειρο του Λημνιού να αγωνιστεί στο εξωτερικό δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι, ο 21χρονος να απασχολήσει με πιθανή πώληση του από τον Δικέφαλο του βορρά.

Κλείνοντας, όσον αφορά τη λίστα σε αυτή βρίσκεται από το ολλανδικό πρωτάθλημα ακόμα ένας Έλληνας, ο Βαγγέλης Παυλίδης που αγωνίζεται στη Βίλεμ, αλλά και μερικά από τα κορυφαία ονόματα της επόμενης μέρας στην Ευρώπη. Παίκτες όπως ο Έϊμπραχαμ και ο Μάουντ από την Τσέλσι, ο Μαρτινέλι και ο Σακά από την Άρσεναλ, ο Γκρίνγουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Καμαβίνγκα από τη Ρεν, αλλά και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε της Ρεάλ που πραγματοποίησε μια ονειρική σεζόν με τη βασίλισσα.