Μια ιδιαίτερη βραδιά χάρισε στους Έλληνες όλου του πλανήτη ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής πήρε τη σκυτάλη από την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο και κράτησε συντροφιά στους θεατές με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Ο Γιώργος Νταλάρας αποφάσισε σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά να ερμηνεύσει κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη. Διαχρονικά τραγούδια που έχουν αγαπήσει όλοι οι Έλληνες και για ακόμα μια φορά απόλαυσαν με τη φωνή του σπουδαίου τραγουδιστή.

Συγκινητικές ερμηνείες, λόγια βγαλμένα από την καρδιά του και εκλεκτούς καλεσμένους είχε αυτή η βραδιά που αγαπήθηκε από χιλιάδες τηλεθεατές.

«Ευτυχώς περάσαμε από την καραντίνα, ας πούμε ότι τα δύσκολα περάσανε», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος άνοιξε την τηλεοπτική του συναυλία, μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, λίγο μετά τις 23:00, με το τραγούδι «Από το παράθυρό σου», σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από την θεατρική παράσταση «Η γειτονιά των αγγέλων», αφήνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας.

«Καλούμαστε να κάνουμε κάτι παράδοξο, να παίξουμε μουσική και τραγούδια με απόσταση. Η μουσική είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τους ανθρώπους και το τραγούδι ρίχνει φραγμούς, δε λογαριάζει φυλές, χρώματα. Είναι η μεγαλύτερη δύναμη που είχε πάντα ο άνθρωπος. Σιγά σιγά με υπομονή και σύνεση θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε ο ερμηνευτής.

Ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε ακόμα και στους συνεργάτες του: «Οι μουσικοί και οι τεχνικοί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν φαίνονται όσο τους αξίζει, γιατί κατά κάποιο περίεργο τρόπο τους κλέβουμε εμείς το φως τους. Και μου αρέσει να λέω, κυρίως για να το ακούω και εγώ, ότι ό,τι και να νομίζουμε για τον εαυτό μας πάντα θα είναι κάτι λιγότερο χωρίς τους άλλους γύρω μας».

Σε αυτό το ταξίδι δεν έλειπαν φυσικά οι συνοδοιπόροι, αγαπημένα πρόσωπα του ερμηνευτή αλλά και πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής εξέφρασαν την αγάπη τους στον τραγουδιστή.

«Άμα οι Παρασκευές με καραντίνα είναι έτσι, λέω να μείνω σε καραντίνα κάνα μήνα», «Το MEGA ξαναήρθε για να μείνει. Αυτές είναι βραδιές», «MEGA έχεις φτιάξει τις Παρασκευές μας», «Γεια σου ρε MEGA με τις τέλειες βραδιές σου», «Γεια σου Γιώργο, σε βλέπουμε από Βοστώνη Αμερική», «Σε ευχαριστούμε για όλα τα χρόνια της προσφοράς σου στο ελληνικό τραγούδι», «Νταλάρας ένας και μοναδικός», «Αυτό είναι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, πάμε γερά», «Άλλη μια φορά που το MEGA δίνει τα ρέστα του», ήταν μερικά από τα μηνύματα των τηλεθεατών.

Την τηλεοπτική αυτή συναυλία τίμησαν με τη φυσική, αλλά τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, παρουσία τους αγαπημένα πρόσωπα του Γιώργου Νταλάρα, ανάμεσά τους: η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ασπασία Στρατηγού και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.