Βαριά έπεσε η… καμπάνα στον Άρη για τη μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι.

Η FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους, κάτι που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση του κίτρινους, αφού έχουν δέκα συμβόλαια που ολοκληρώνονται. Ουσιαστικά θα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μεταγραφή από το καλοκαίρι του 2021.

Ωστόσο, ο πέλεκυς της FIFA δεν αγγίζει μόνο τον Άρη, αλλά και την ΕΠΟ, που καλείται να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό σε μια περίοδο που η ομοσπονδία είναι χρεοκοπημένη.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο 500.000 ευρώ, καθώς ενώ είχε ενημερώσει την Ελληνική Ομοσπονδία για την ποινή, εκείνη επικύρωσε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στους «κίτρινους».

Μάλιστα, η ΕΠΟ ενώ είναι ήδη σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση, σε σημείο που έχει ζητήσει ακόμα και δάνειο από την UEFA και παρ’ όλο που γνώριζε πως θα έχει κυρώσεις, καλείται τώρα να πληρώσει μισό εκατομμύριο.

Πλέον αναμένεται η αντίδραση του Άρη, αλλά είναι δεδομένο πως η ομάδα θα προσφύγει στο CAS είτε για να μειώσει την ποινή, είτε για να τη σβήσει εντελώς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από