Ο Ντόναλντ Τρούμπ δήλωσε ότι οι Αμερικανοί προσεύχονται για την υγεία του Μπόρις Τζόνσον μετά την εισαγωγή του πρωθυπουργού σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δηλώσεις στήριξης από τον Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε στον Λευκό Οίκο καθώς διενήργησε την καθημερινή ενημέρωση για την κρίση του κοροναϊού. «Θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές σε έναν πολύ καλό φίλο μου, έναν φίλο στο έθνος μας, τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον».

«Ήμαστε πολύ λυπημένοι που ακούσαμε ότι το απόγευμα οδηγήθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Όλοι οι Αμερικανοί προσεύχονται για την ανάρρωσή του, είναι ένας πολύ καλός φίλος, έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο – ισχυρό, αποφασιστικό, δε σταματά, δεν εγκαταλείπει».

Ο Τραμπ δήλωσε ότι ζήτησε από εταιρείες φαρμάκων να «έρθουν σε επαφή με το Λονδίνο» αμέσως μετά την εμφάνιση των ειδήσεων σχετικά με την κατάσταση του πρωθυπουργού.

«Θα δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε … έχουμε έρθει σε επαφή με όλους τους γιατρούς του Μπόρις και θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί», δήλωσε ο κ. Trump.

«Όταν κάποιος εισάγεται στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας, τότε το πράγμα γίνεται πολύ, πολύ σοβαρό», προσέθεσε. Ο Τζόνσον μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του St. Thomas στις περίπου 7 μ.μ., αφού αντιμετώπισε δυσκολίες στην αναπνοή που τον ανάγκασαν να του χορηγηθεί οξυγόνο.

Πηγή: standardmedia.co.ke

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από