Η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα ήταν μία από τις σημαντικότερες κινήσεις στο ευρωπαϊκό στερέωμα το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι Καταλανοί έθεσαν ως ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου μεσοεπιθετικού, το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού, τα χρήματα αυτά θεωρούνται… όνειρο, καθώς οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα περάσει αρκετός καιρός για να ξεπεράσει κάποια μεταγραφή τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι μπλαουγκράνα που θέλουν να αποκτήσουν τους Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησης του «Γκριζού», τον οποίον, πλέον, κοστολογούν στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, προετοιμάζει το επόμενο βήμα σαν να μην συνέβαινε τίποτα, αποφασισμένος να καθιερωθεί στην Μπαρτσελόνα μετά από μια χρονιά χωρίς την αναμενόμενη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό, θέλει να πάρει τη φανέλα με τον αριθμό «7» που πιθανώς θα «ορφανέψει» μετά την επικείμενη παραχώρηση του Φιλίπε Κουτίνιο. Ωστόσο, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα δεν δείχνουν προβληματισμένοι σε μία ενδεχόμενη πώληση του Γκριεζμάν, τον οποίο «βλέπουν» και ως «διαπραγματευτικό χαρτί».