Η Bank of China θα διαθέσει 22.000 προστατευτικές μάσκες στον Δήμο Αθηναίων και άλλους ελληνικούς φορείς.
Η κίνηση αυτή του κινεζικού χρηματοοικονομικού ομίλου έγινε μετά από παρέμβαση του Hellenic Trade Council και του Θόδωρου Καρυπίδη.
Συγκεκριμένα, στο δήμο Αθηναίων δόθηκαν 10.000 μάσκες υψηλής προστασίας, για να χρησιμοποιηθούν από τους υπαλλήλους του.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον κινεζικό κολοσσό για τη συνεισφορά του στη προσπάθεια της Ελλάδας να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.
- Ο Τραμπ υποδέχθηε το βασιλικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου: «Η μητέρα μου είχε ερωτευτεί τον Κάρολο»
- Εισήγηση Πιερρακάκη – Κυρανάκη για Τέμπη στο Υπουργικό Συμβούλιο – Παραίτηση Δημοσίου από ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις
- Η διεθνής διαιτητής Ελένη Αντωνίου στην ομάδα η οποία συνέλαβε τον 89χρονο «πιστολέρο»






