Ακόμα 11 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο της Καστοριάς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον Χρήστο Κουσουρής.
Οπως εξήγησε ο πρόεδρος των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Καστοριάς, από τα 350 άτομα του προσωπικού, έχουν ελεγχθεί τα 120. Μέχρι στιγμής 11 άτομα από αυτά βρέθηκαν θετικά στον ιό, ενώ αναμένονται και αποτελέσματα των υπόλοιπων που εξετάστηκαν.
«Ο αριθμός όσων έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό είναι πολύ μεγαλύτερος» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο κ. Κουσουρής σημείωσε ότι στο χώρο του νοσοκομείου πραγματοποιούνται σταδιακές απολυμάνσεις, ζητώντας «να κλείσει για να γίνει ολική απολύμανση».
Επιπλέον, υποστήριξε ότι «υπάρχουν πληροφορίες για μάσκες αυξημένης προστασίας που κρατούνται στο τελωνείο. Πρέπει να προσπεράσουμε γρήγορα την γραφειοκρατία», ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες της Καστοριάς για όσα υλικά προσφέρουν στο νοσοκομείο.
- Λειψυδρία: Πού βρίσκονται σήμερα τα αποθέματα – Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα
- Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε υπάλληλο εταιρείας με λεία 180.000 ευρώ – Οι δράστες έχουν συλληφθεί 19 φορές
- Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Άντα Ζάιντλερ – Το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά ο διάσημος ηθοποιός


![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-600x352.jpg)




