Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ισπανίας Κάρμεν Κάλβο εισήχθη χθες Κυριακή στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που της έγιναν για τον νέο κοροναϊό, αναφέρει σήμερα σε ανακοίνωσή της η ισπανική κυβέρνηση.
«Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εισήχθη χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο και έπειτα από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες την υπέβαλαν, οι γιατροί αποφάσισαν ότι πρέπει να παραμείνει εκεί για να λάβει θεραπεία για αναπνευστική λοίμωξη», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η γεννηθείσα το 1957 Κάλβο υπεβλήθη σε εξετάσεις για τον νέο κοροναϊό και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μόλις γίνουν γνωστά, καταλήγει η κυβέρνηση στην ανακοίνωσή της.
- Ο Τραμπ υποδέχθηε το βασιλικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου: «Η μητέρα μου είχε ερωτευτεί τον Κάρολο»
- Εισήγηση Πιερρακάκη – Κυρανάκη για Τέμπη στο Υπουργικό Συμβούλιο – Παραίτηση Δημοσίου από ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις
- Η διεθνής διαιτητής Ελένη Αντωνίου στην ομάδα η οποία συνέλαβε τον 89χρονο «πιστολέρο»






