Με δηλώσεις του αντιπροέδρου της, Σαμίχ Οζσόι, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η Φενερμπαχτσέ διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι παίκτες είναι απλήρωτοι ενώ ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πληρώνεται κανονικά.

Αναλυτικά:

«Χθες, σε κάποιες εφημερίδες και σάιτ παρουσιάστηκαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν έχουν λάβει τους μισθούς τους, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει λάβει τον δικό του.

Θέλω να γίνει γνωστό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που πορεύεται πάντα με την ομάδα και τους παίκτες. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας όλων αυτών των χρόνων είναι η σύνδεση που έχει δημιουργήσει στην ομάδα. Ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα στον μισθό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος λαμβάνει το μισθό του μαζί με τους παίκτες. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που δημοσιεύτηκαν.

Θα ήθελα να ζητήσω από τα ΜΜΕ που θέλουν να δημιουργήσουν αρνητική ατμόσφαιρα να μην δουλεύουν ως εργαλεία και να είναι πιο προσεκτικά στις ειδήσεις που παρουσιάζουν σε μία κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο και την χώρα μας, αλλά και να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να μην λάβουν υπόψη αυτά τα νέα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από