Την αναβολή του παιχνιδιού του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχε ζητήσει η Γουλβς από την UEFA, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

Η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε την απόρριψη μέσω της ιστοσελίδας της και επανέλαβε τη θέση της για εσφαλμένη απόφαση. Ωστόσο, η Γουλβς θα πειθαρχήσει και η αποστολή της θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Γουλβς επιβεβαιώνει ότι ένα επίσημο αίτημα που κατέθεσε στην UEFA για την αναβολή του παιχνιδιού της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για το Europa League, απορρίφθηκε.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σε εναρμονισμό με την απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης για τον αποκλεισμό των θεατών από τα αθλητικά γεγονός, για να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού στην Ελλάδα.

Η θέση μας είναι ότι το ταξίδι ενέχει μη αναγκαίους κινδύνους για τους παίκτες, το προσωπικό μας, τους οπαδούς μας και τις οικογένειες όλων όσων θα ταξιδέψουν, σε τόσο κρίσιμους και αβέβαιους καιρούς.

Η έννοια μας αφορά επίσης τους αντιπάλους μας, οι παίκτες και το προσωπικό των οποίων εξετάστηκε σήμερα για τον κοροναϊό και υπάρχει η απαίτηση από αυτούς να πάρουν μέρος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, κάτω από δύσκολες και ανταγωνιστικές συνθήκες, ενώ ο ιδιοκτήτης τους έχουν προσβληθεί από την ασθένεια.

Υπάρχει επίσης απογοήτευση, επειδή το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων και αυτό το σημείο είναι που κάνει ξεχωριστό το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπως και το γεγονός έχουν συναντήσει αρκετά εμπόδια στα ταξίδια τους φέτος στη διοργάνωση.

Πιστεύουμε ότι μερικά πράγματα είναι σημαντικότερα από το ποδόσφαιρο, όπως η υγεία της ομάδας μας και γενικότερα της κοινωνίας. Παρόλα αυτά, θα σεβαστούμε την απόφαση της UEFA και την ακεραιότητα της διοργάνωσης και η αποστολή θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την Αθήνα.

Ελπίζουμε ότι το αίτημα μας προς την UEFA και η αποδοχή της απόφασης της από μέρους μας, θα λειτουργήσει σαν καταλύτης ώστε να σκεφτούν εναλλακτικές λύσεις για να προχωρήσουμε, αφού αυτό δεν θα είναι το τελευταίο ματς στην περίοδο του κοροναϊού».