Η Ευρωλίγκα μπορεί να κάλεσε τον Ολυμπιακό να ταξιδέψει κανονικά στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Αρμάνι, αλλά η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας με έγγραφό της καλεί τους ερυθρόλευκους να μην ταξιδέψουν.

Η απόφαση-παρωδία της Euroleague, η οποία κάλεσε τον Ολυμπιακό να ταξιδέψει κανονικά στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Αρμάνι, παρά την έξαρση του κοροναϊού, φέρνει αντιδράσεις από πολλές πλευρές.

Ο Ολυμπιακός έστειλε νέο αίτημα στη διοργανώτρια αρχή για να μη γίνει το παιχνίδι εκεί και να διεξαχθεί είτε σε άλλη πόλη είτε σε άλλη χώρα, την ώρα που η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας καλεί τους «ερυθρόλευκους» να μην ταξιδέψουν στο Μιλάνο.

Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, «η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας που συνεδρίασε χθες μάς ενημέρωσε να αναστείλουμε το ταξίδι της ομάδας στο Μιλάνο. Το πρακτικό της συνεδρίασης απεστάλη χθες το βράδυ στην Ευρωλίγκα με νέα επιστολή, συμπληρωματική της προηγούμενης, με την οποία ζητούσαμε να επαναξετάσουν την απόφασή τους για διεξαγωγή του αγώνα με την Αρμάνι την Πέμπτη».

Μένει να δούμε ποια θα είναι πλέον η αντίδραση της Euroleague, η οποία πρέπει να απαντήσει αμέσως, καθώς το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο το βράδυ.