Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούσου-Κουνγκ Φου απένειμε ειδικό βράβειο, στην 12χρονη αθλήτρια από το Πέραμα, που εξουδετέρωσε τον επίδοξο βιαστή της.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο στο Πέραμα, όταν ένας άνδρας, μέλος εγκληματικής συμμορίας, επιτέθηκε στο 12χρονο κορίτσι, την ώρα που περπατούσε για να φτάσει στο σπίτι του.

Ωστόσο εκείνη αντέδρασε και χρησιμοποίησε τις τεχνικές της από το Κουνγκ Φου, με αποτέλεσμα να τον βγάλει νοκ άουτ. Η 12χρονη, με μια κλοτσιά και δύο γροθιές τον έριξε αιμόφυρτο πάνω σε ένα αμάξι, τη στιγμή που η μητέρα της κατέβηκε για να την πάρει.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, οι δυο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε, τη στιγμή που εκείνος προσπάθησε να μπει σε λεωφορείο για να γλιτώσει.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούσου- Κουνγκ Φου βράβευσε την 12χρονη σε τελετή που έλαβε χώρα στη σχολή της στο Πέραμα, για τα τρία συνεχόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα της αλλά και για το θάρρος και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε στην αντιμετώπιση άσκησης βίας εναντίον της.