Πριν από λίγες μέρες, αποτύπωναν στον φακό, τις ανέμελες στιγμές της εκδρομής τους στα Ιεροσόλυμα. Σήμερα το ζευγάρι, που έχει βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό, έχει πάρει οδηγίες να μείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό. Η 44χρονη γυναίκα, μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS για την επεισοδιακή επιστροφή στην Ελλάδα.

«Εννέα ημέρες που ήμασταν εκεί δεν είχαμε ενημέρωση, δεν ξέραμε τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν είχαμε ίντερνετ. Όταν φτάσαμε στο Βενιζέλος πήραμε τον ΕΟΔΥ και μας είπε να πάμε στο σπίτι μας γιατί δεν είχαμε ταξιδέψει σε χώρα κινδύνου».

Το ζευγάρι, ωστόσο, επικοινώνησε εκ νέου με τον ΕΟΔΥ. Τελικά παραπέμφθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου. Το τεστ βγήκε θετικό και από την Τετάρτη, βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, παρότι δεν έχουν συμπτώματα.

«Τα παιδιά δεν έκαναν το τεστ, μας είπαν από τον ΕΟΔΥ ότι δεν χρειάζεται αν δεν εμφανίσουν συμπτώματα».

Την ίδια ώρα, που η 44χρονη με τον σύζυγό της, προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καραντίνα, όπως λέει, ένα κύμα ρατσισμού σε βάρος τους, έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Για την ώρα, το μόνο που μπορεί να κάνει, όπως λέει, η 44χρονη και ο σύζυγός της, είναι υπομονή μέχρι να περάσουν οι μέρες του κατ’ οίκον περιορισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από