Αθώος με οριακή πλειοψηφία κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε για βιασμό νεαρού οδηγού ταξί.

Το δικαστήριο με πλειοψηφία 4 προς 3 έκρινε αθώο τον ηθοποιό, που παραμένει επί 15 μήνες στη φυλακή μετά από καταγγελία του 25χρονου ταξιτζή ότι τον βίασε χρησιμοποιώντας ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δικαστές που μειοψήφισαν στην αθωωτική απόφαση είναι οι τακτικοί δικαστές που μετέχουν στη σύνθεση οι οποίοι είχαν την άποψη πως ο ηθοποιός έπρεπε να καταδικαστεί.

Αθωωτική πρόταση είχε υποβάλει και η Εισαγγελέας Έδρας η οποία επικαλούμενη σοβαρές αμφιβολίες ζήτησε να αθωωθεί για την κακουργηματική πράξη ο κατηγορούμενος.

Το δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα ένοχο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών τον ηθοποιό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή.

Η απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από το κατάμεστο ακροατήριο ενώ ακολούθησε θερμός εναγκαλισμός του κατηγορουμένου με τους γονείς του.

Την ίδια ώρα η μητέρα του οδηγού ταξί ξέσπασε σε κλάματα μην μπορώντας να πιστέψει ότι ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος για το βιασμό του γιο της.