Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague, το βράδυ της Τρίτης (3/3, 21:00).

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας, με την οποία τους καλεί να στηρίξουν μόνο με την φωνή τους τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, δημιουργώντας μία συγκλονιστική ατμόσφαιρα.

Επίσης, οι Πειραιώτες κάλεσαν τους οπαδούς να μην απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση υπάρξει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί πως από τη μεριά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα, προληπτικά, μέτρα όσον αφορά την απειλή του κορωνοϊού, που έχει κάνει την εμφάνισή του και στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια έγινε ψεκασμός και απολύμανση στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο μέτρων αποτροπής εξάπλωσης και μετάδοσης του ιού.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στην αυριανή (03/03, 21.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με τη δύναμη της φωνής τους και ΜΟΝΟ, δημιουργώντας τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα που κάνει το ΣΕΦ μια από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη!

Καθιστούμε σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και ξέρουν ότι δεν πρέπει να απαντούν στις προκλήσεις. Με τη φωνή τους θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μας για να φτάσει στη νίκη. Όλοι μαζί.

Together We Fight»!