Τους λόγους, για τους οποίους τόσο η ίδια, όσο και ο 40χρονος οδηγός της Corvette άφησαν αιμόφυρτο τον άτυχο Νάσο να ξεψυχήσει στην άσφαλτο επιχειρεί να εξηγήσει στην κατάθεσή της η 20χρονη συνοδηγός του μοιραίου οχήματος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, αμφότεροι δεν κατάλαβαν ότι είχαν ότι είχαν πέσει πάνω στη μηχανή του άτυχου 25χρονου, ενώ αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο κρύφτηκαν είπαν πως υπέστησαν ψυχολογικό σοκ.

«O οδηγός έκανε έναν ελιγμό από την αριστερή λωρίδα και μπήκε στη μεσαία. Εκεί συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Άνοιξαν οι αερόσακοι και το αυτοκίνητό μας άρχισε να γλιστράει» κατέθεσε η 20χρονη συνοδηγός που επέβαινε στην Corvette, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News».

Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε πως συγκρούστηκαν με τη μοτοσικλέτα του Νάσου Καρανίκα. Ούτε καν κοίταξε πίσω της, είπε.

«Δεν κατάλαβα πού χτυπήσαμε. Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο απομακρύνθηκα πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση. Ήμουν σοκαρισμένη δεν γύρισα να κοιτάξω πίσω και για αυτό δεν είδα το παιδί με τη μηχανή» φέρεται να είπε.

Στην ίδια «γραμμή» και ο 40χρονος

Ίδια γραμμή ακολούθησε και στην κατάθεση του και ο 40χρονος οδηγός της Corvette.

«Χτύπησα, δεν κατάλαβα αμέσως τι έγινε. Ήμουν σε σοκ, έφυγα πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. Στη συνέχεια πήρα ταξί» φέρεται να είπε. Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν το σενάριο να απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητο ενός φίλου του.

Δεν έχει πειστεί ο πατέρας

Πριν από λίγες ημέρες η πλευρά του οδηγού της Corvette προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον πατέρα του 25χρονου θύματος.

«Μου είπαν ότι δικηγόρος του οδηγού θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου». Απάντησα, να πάρουν τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. «Δεν θέλω καμία συγγνώμη. Το μόνο που θέλω είναι αυτός ο άνθρωπος να πάει φυλακή» λέει στην εφημερίδα ο Γιώργος Καρανίκας πατέρας του άτυχου νεαρού.

Ο πατέρας του 25χρονου δεν έχει πειστεί απ’ όσα φέρεται να έχει καταθέσει ο οδηγός της Corvette.

«Ανασφάλιστο όχημα, υπερβολική ταχύτητα, εγκατάλειψη ανθρώπου, θάνατος. Δεν γίνεται να τον πιάνουν και να τον αφήνουν ελεύθερο. Τι νόμοι είναι αυτοί. Δεν μπορεί να τα φανταστεί αυτά ένας ανθρώπινος νους. Κάποιοι δεν θέλουν να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια. Ο οδηγός λέει ότι ήταν σε κατάσταση σοκ. Όταν είσαι σε σοκ δεν ξέρεις τι κάνεις. Αντιθέτως είχε μυαλό να μπει σε άλλο αυτοκίνητο και να φύγει. Όλα αυτά λοιπόν δεν δείχνουν άνθρωπο σε σοκ. Δείχνουν ότι υπάρχει σχέδιο» δηλώνει εξοργισμένος ο κ. Καρανίκας.