Συντετριμμένη από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, είναι η Μάρθα Καραγιάννη.

Μάρθα Καραγιάννη και Κώστας Βουτσάς ήταν ένα από τα κινηματογραφικά ντουέτα που έχουν μείνει για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας.

Μαζί είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, οι οποίες σημείωσαν τεράστια επιτυχία ενώ οι δυο τους έγιναν και πολύ καλοί φίλοι, διαμορφώνοντας μια σχέση ζωής.

Η αγαπημένη ηθοποιός,  αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον αγαπημένο της «Κωστάκη».

«Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να είμαι κοντά του να τον χαιρετήσω για τελευταία φορά. Στο καλό Κωστάκη, θα τον αγαπώ πάντα. Θα μου λείπει.

Έφυγε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά την Ντόρα.», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο Κώστας Βουτσάς, «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/2) από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του, φίλους, τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν μετά από καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Η σορός του Κώστα Βουτσά, θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών στις 9 το πρωί της Παρασκευής και στις 11 το πρωί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Αμέσως μετά, με πομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Μάρθα Καραγιάννη για την απώλεια του Κώστα Βουτσά: