Η ΑΕΚ από την ημέρα που ανέλαβε ο Μάσιμο Καρέρα έχει αλλάξει προς το καλύτερο πρόσωπο και αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας νίκες και προσφέροντας και θέαμα.

Όπως αναφέρει η Ώρα για Σπορ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δείχνει αποφασισμένος να πορευτεί με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο και να χτίσει σε γερές βάσεις την ομάδα που θα μπει πιθανότατα στις αρχές της σεζόν 2021/22 στο νέο γήπεδο.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει πείσει τον Μελισσανίδη πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την Ένωση, ενώ και ο ίδιος ο Καρέρα δείχνει ευτυχισμένος στην ΑΕΚ κι έχει «φτιαχτεί» με το πρότζεκτ που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Καρέρα προβλέπει και δεύτερο χρόνο συνεργασίας, που τίθεται σε ισχύ εκτός κι αν μια από τις δύο πλευρές δεν είναι ικανοποιημένη και ενεργοποιήσει σχετική ρήτρα αποδέσμευσης. Όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να ενεργοποιηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να είναι ο Ιταλός ο προπονητης που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην «Αγιά-Σοφιά» τη μεθεπόμενη σεζόν.