Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τις σπουδαίες επιτυχίες του έβαλε το τένις στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Ένα κόσμημα για την Ελλάδα και ένας αθλητής – πρότυπο για τα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά και για τους αντιπάλους του.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανάρτησε στα social media ο Μίκαελ Ιμερ. Ο Σουηδός έπαιξε με τον Στέφανο στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Μασσαλία, ηττήθηκε με 2-0 σετ και στη συνέχεια με ανάρτησή του στο instagram αποθέωσε τον συμπατριώτη μας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, πριν από ένα χρόνο είχε ζητήσει τη βοήθεια του Τσιτσιπά για να μπορέσει να βελτιώσει το παιχνίδι του. Ο Στέφανος ανταποκρίθηκε και έδωσε τις συμβουλές τους στον Σκανδιναβό, σε αντίθεση με τους περισσότερους, που τον αγνόησαν.

«Πριν από ένα χρόνο έστειλα μήνυμα στον Στέφανο και του ζήτησα να με βοηθήσει να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Δεν υπήρξαν πολλοί που αφιέρωσαν τόσο πολύ χρόνο για να με βοηθήσουν όσο ο Στέφανος. Εχει πετύχει τόσα πολλά πράγματα και παραμένει ένας καλόκαρδος άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενος για τις  επιτυχίες σου και σε ευχαριστώ που δείχνει τον δρόμο», ανέφερε ο Ιμερ.

Δείτε το μήνυμά του: