Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (14:30) προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο κατά του πορίσματος της ΕΕΑ για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Με αυτήν την προσφυγή ο ΠΑΟΚ στρέφεται κατά του ελληνικού Δημοσίου στο οποίο υπάγεται η ΕΕΑ, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να τη γνωστοποιήσει στα αρμόδια υπουργεία όπου υπάγεται η ΕΕΑ.

Έτσι, το αίτημα της προσωρινής διαταγής δε θα μπορούσε να εξεταστεί σήμερα, κάτι που θα συμβεί τη Δευτέρα και με βάση τα δικόγραφα που κατέθεσε θα πάει στον αθλητικό δικαστή και θα ζητήσει μια μικρή αναβολή, ώσπου να εκδοθεί η απόφαση στο αίτημα προσωρινής διαταγής η οποία και θα του δοθεί.

Αν δοθεί η προσωρινή διαταγή, το θέμα θα συζητηθεί στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία θα γίνει ύστερα από ένα μήνα.

Ο λόγος που αυτή η ενέργεια έγινε στις 14:30 ήταν γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συζητηθεί σήμερα το αίτημα της προσωρινής διαταγής.

Αυτό που προκύπτει απ’ όλα αυτά είναι ότι πλέον φαντάζει αδύνατο να υπάρξει ποινή για το Δικέφαλο στο φετινό πρωτάθλημα, και πλέον οι όποιες τιμωρίες πηγαίνουν για την επόμενη σεζόν.