Το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του μαζί με άλλους οκτώ ανθρώπους έφερε στη δημοσιότητα το FOX11.

Σύμφωνα με το έγγραφο η επίσημη αιτία θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ ήταν τραύμα από αμβλύ όργανο με τους ιατροδικαστές να προσθέτουν ότι η χρονική απόσταση ανάμεσα στο χτύπημα και τον θάνατο ήταν μικρή.

Στις 24 Φεβρουαρίου η δημόσια επικήδεια τελετή

Στο μεταξύ στις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center, την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς με τη φανέλα των οποίων μεγαλούργησε ο Κόμπι Μπράιαντ, θα τελεστεί η δημόσια επικήδεια τελετή.

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η σύζυγός του Βανέσα Μπράιαντ σε ανάρτησή της στο Instagram όπου παρουσίασε και τους συμβολισμούς πίσω από την ημερομηνία που επελέγη.

View this post on Instagram

#2, #24, #20 years as a Laker and the amount of years Kob and I were together ❤️❤️??

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία, δεδομένου ότι ο Κόμπι έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2 στην πλάτη.

Η σύζυγός του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, σε μία ανάρτηση της  τη Δευτέρα, πως είναι πολύ θυμωμένη με την απώλεια του συζύγου και της κόρης της.

«Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι τόσο ο Κόμπι όσο και η Τζίτζι έχουν φύγει» έγραψε, συνεχίζοντας: «Δεν μπορώ να επεξεργαστώ τις δύο αυτές πληροφορίες ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ πως ο Κόμπι πέθανε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί πως η Τζίτζι μου, δεν θα επιστρέψει ποτέ σε μένα».