Μετά το φιάσκο με την Βιργινία Σακελλαρόπουλου χθες ο τηλεδικαστής «κατασκεύασε» νέα είδηση στο κανάλι του Σαββιδη σύμφωνα με την οποία ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, έδωσε παραγγελία προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη να διερευνηθεί η δικογραφία για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία συνέταξε το πόρισμα για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Σύμφωνα με το νεο παραμύθι του κ. Θωμαΐδη ο κ. Πλιωτας ζήτησε να ερευνηθούν αν συντρέχουν λόγοι, να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μελών της ΕΕΑ και να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο των συνομιλιών τους.

Από το κανονικό ρεπορτάζ τώρα προκύπτει οτι δεν υπάρχει καμία απολύτως παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, σήμερα το πρωί ο κ. Πλιωτας, έδειχνε εξοργισμένος απο την εμπλοκή του ονόματός του, σε φανταστικά σενάρια, που έχουν στόχο την εξυπηρέτηση, συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η αντίδραση του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού, καταδεικνύει την αλλαγή λογικής στον Άρειο Πάγο, κάτι που δεν εχει γίνει ακόμη αντιληπτό απο την ομάδα του κ. Θωμαΐδη, ο οποίος έκανε καριέρα με την ανοχή της χειρότερης εισαγγελέως Ξένης Δημητρίου.

Σε αντίθεση με την ψεύδη πληροφορία περί παραγγελίας του κ. Πλιωτα για την ΕΕΑ, είναι αλήθεια οτι ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου, προτίθεται να καλέσει την κολλητή φίλη του κ. Θωμαΐδη, εισαγγελέα Βιργινία Σακελλαρόπουλου, η οποία με αυθαίρετο τρόπο και παρακάμπτοντας τον προϊστάμενο της, στην εισαγγελία Εφετών κ. Ιωάννη Μωραιτακη, προώθησε στον εισαγγελέα πρωτοδικών κ. Ιωαννιδη, ανώνυμη επιστολή, ζητώντας να επιληφθεί για τα περαιτέρω.

Ο κ. Πλιώτας που εχει ενημερωθεί εκτενώς για την διαχρονική δράση της κ. Σακελλαρόπουλου, επρόκειτο να την καλέσει να δώσει εξηγήσεις.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη που είναι γνωστή απο την προηγούμενη βδομαδα, πέρασε κάτω απο ραντάρ του κ. Θωμαΐδη, ο οποίος προτίμησε σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού απο τους μπελάδες της φιλενάδας του, να «κατασκευάσει» παραγγελία απο την πλευρά του ανώτατου εισαγγελέα.

Δυστυχώς όμως για τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής δίκης, η εποχή που γέμιζε με διαρροές και φήμες την πιάτσα, ανήκει στις πιο σκοτεινές μέρες για την δικαιοσύνη.

Τότε που ο κ. Παπαγγελόπουλος, έκανε καριέρα με τις ανώνυμες επιστολές και τις αθλιες διαρροες. Κάτι αντίστοιχο μ αυτο που συνεχίζει να κανει η εισαγγελέας Σακελλαρόπουλου, ευτυχώς όχι ανεξέλεγκτα.

Εν κατακλείδι εκείνο που προκύπτει ως γεγονός απο το χθεσινό ψέμα που ακούστηκε στην Δίκη του κ. Θωμαΐδη, είναι οτι η Δικαιοσύνη, δεν επηρεάζεται (πλέον) απο κανένα επιχειρηματία και σίγουρα δεν κανει τα χατήρια σε κανένα δημοσιογράφο.

Πλέον η τακτική των προηγούμενων ετών, εξελίσσεται σε τεράστια τροχοπέδη για όσους νομίζουν οτι ο κ. Πλιωτας, θα δείξει την ανοχή της κυρίας Δημητρίου.

Αξίζει.: Πόσες φορές έχει μιλήσει τις τελευταίες μέρες η εισαγγελεας Βιργινία Σακελλαρόπουλου με τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από