Για τη δολοφονία θαμώνα μέσα στην καφετέρια που διατηρεί ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του, Αγγελική Δαλιάνη στο Περιστέρι μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο Μάνος Παπαγιάννης.

Ο Μάνος Παπαγιάννης τόνισε: «Έχω ζήσει τα πάντα μέσα σε δυο χρόνια. Μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί μου και σκότωσε έναν άνθρωπο. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως κάποιος έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το μαγαζί ήταν γεμάτο.».

Και πρόσθεσε ο Μάνος Παπαγιάννης: «Όταν μου το είπαν λέω “τι;”. Έχω κάνει πολύ σκληρά πράγματα στη ζωή μου. Ήταν η μόνη φορά που κόλλησε το μυαλό μου. Πήγα το είδα και κόλλησε το μυαλό μου. Δε ξέρω άλλη φορά που κόλλησε το μυαλό μου.»

Και υπογράμμισε: «Ήθελα να βοηθήσω, ήταν γεμάτο αστυνομία. Ένιωθα σαν το CSI. Ήθελα να κάνω κάτι και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα καν αν ζει ο άνθρωπος. Μετά ήρθε το νοσοκομειακό και τον πήρε. Η ιστορία δεν έχει λυθεί. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε κανονικά μέσα, με το πρόσωπό του κανονικά. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε και 10 φορές με το όπλο. Και μετά σηκώθηκε ο κόσμος να τρέχει. Ήταν τραγικό. Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα».