Όλα έγιναν σε 4-5 δευτερόλεπτα. Χάνει την μπάλα δεξιά, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Ατρόμητου. Τρέχει να την κερδίσει. Βάζει το δεξί του πόδι. Υπερέκταση και στροφή. Αμέσως, εν κινήσει, πιάνει και με τα δύο χέρια το δεξί του γόνατο. Μορφάζει από τον πόνο. Συνεχίζει να τρέχει για λίγο. Περπατάει. Σταματάει. Έχει καταλάβει τι γίνεται. Κάθεται έξω από την πλάγια γραμμή και κάνει νεύμα στους γιατρούς. Ήξερε.

Ο Χρήστος Θέος με το φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Νίκο Λυκουρέση, σπεύδουν να τον εξετάσουν. Η εξέταση ρουτίνας φανερώνει αμέσως το πρόβλημα. Ο ίδιος ξέρει. Ξαπλώνει στο χορτάρι. Και αρχίζει να ουρλιάζει. Μια άναρθρη κραυγή. Όχι πόνου, αλλά απογοήτευσης, Το «γαμώτο». Το «γιατί». Μια στιγμή από εκείνες που κανείς παίκτης δε θέλει να βιώνει. Μια στιγμή κακή, καταραμένη. Από τις χειρότερες στον αθλητισμό.

Ο Χιλάλ Σουντανί, περί ου ο λόγος, θα μείνει εκτός δράσης τους επόμενους έξι μήνες. Από χθες, από την πρώτη στιγμή, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Η ρήξη στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού του γόνατος φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Το κατάλαβε και ο ίδιος. Γι’ αυτό απογοητεύτηκε. Γι’ αυτό κραύγασε από αγανάκτηση και θυμό. Επειδή ξέρει. Το έχει πάθει ξανά. Στο άλλο πόδι. Και γύρισε. Δυνατός.

Αυτό θα κάνει και τώρα. Θα επιστρέψει από τη νέα δυσκολία που τον βρήκε. Τις επόμενες ημέρες, μόλις το πόδι ξεπρηστεί, ο αλγερινός επιθετικός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να διορθωθεί το πρόβλημα. Πιθανότατα από τον Χρήστο Θέο, το χειρουργό που διόρθωσε ανάλογες ζημιές σε Λάζαρο και Φορτούνη. Μέσα σε 12 μήνες καλείται τρίτη φορά να κάνει το ίδιο χειρουργείο σε παίκτη της πρώτης ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από