Η συγγραφή του σκεπτικού της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με το οποίο επιβεβαιώνεται η τριγωνική σχέση ΠΑΟΚ – Ξάνθης – Οικογένειας Σαββίδη, μέσω του ανιψιού του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου του Βορρά, Ιωάννη Καλπαζίδη, αποτέλεσε αφορμή για να παραστεί στο κεντρικό δελτίο του «ONE» η γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κα Λίνα Σουλούκου.

Η κα Σουλούκου ήταν επικεφαλής της νομικής ομάδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έκανε την επίσημη καταγγελία κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην ΕΕΑ και στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Ανέλυσε τους λόγους που η απόφαση της ΕΕΑ είναι δεσμευτική, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια απόφαση, ένα πόρισμα, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθότι η ΕΕΑ είναι η αρμόδια αρχή του κράτους για υποθέσεις πολυϊδιοκτησίας, ενώ αναφέρθηκε και στα βήματα που θα γίνουν από εδώ και πέρα, έως την οριστικοποίηση των ποινών.

Επεσήμανε, δε, πως το νομικό πλαίσιο είναι ξεκάθαρο και οι προβλεπόμενες ποινές, βάσει του αθλητικού νόμου, αφορούν αποβολή από το πρωτάθλημα ή υποβιβασμό για τις δύο ΠΑΕ.

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νομικός στο επάγγελμα, εξήγησε τις σχέσεις εξάρτησης RFA – Vialand – Ξάνθης, ανέλυσε πώς η Επιτροπή απέδειξε την τριγωνική σχέση Ξάνθης – ΠΑΟΚ – Οικογένειας Σαββίδη και αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα του ομολογιακού δανείου της DIMERA από την RFA, που καθιστά τον Καλπαζίδη, δυνάμει μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από