Πολλοί είδαν, λίγοι κατάλαβαν ότι ένα από τα παιδιά που κάρφωναν με μανία, στο περιθώριο του All Star Game, έπαθε σοβαρή ζημιά. Κατά τη διάρκεια της πτώσης του, ένας από τους Dunking Devils πάτησε άσχημα, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη χιαστού. Παρά τους πόνους, παρότι ένιωθε τη ζημιά, συνέχισε να καρφώνει! Απίστευτο, αλλά αληθινό.

Ο νεαρός Σλοβένος έφυγε κουτσαίνοντας από τα «Δύο Αοράκια». Ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας του Ματσιούλις, Βαλάντης Ρίζος, έριξε μια ματιά κι αμέσως κατάλαβε ότι η ζημιά είναι σοβαρή.

Προσπάθησε με τρόπο να του το πει, δίχως όμως να τον υποβάλλει σε κατάσταση απόλυτης στεναχώριας. Θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εξετάσεις από γιατρό της πατρίδας του, αν και η ζημιά είναι δεδομένη.

Από κάθε άποψη είναι τραγικό, ένας άνθρωπος που μετέχει ως κομμάτι του σόου, σε μια γιορτή δίχως πίεση και άγχος, να υφίσταται τέτοιον τραυματισμό, αλλά κι αυτό (δυστυχώς) είναι κομμάτι της καθημερινότητας και κίνδυνος του επαγγέλματος.

Από την άλλη, με τη στάση του, έδειξε πόσο επαγγελματίες είναι αυτά τα παιδιά κι ως εκ τούτου το προσφερόμενο εξαιρετικό θέαμα (ήταν η καλύτερη από τις ατραξιόν εκτός των διαγωνιζόμενων παικτών) μόνο τυχαίο δεν είναι. Προϊόν σκληρής δουλειάς κι αυταπάρνησης.