Είναι πλέον αδύνατο για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να διαχειριστεί την πίεση που δέχεται, με αποτέλεσμα να καταφεύγει σε ακρότητες και χαρακτηρισμούς. Επιχειρώντας να απαντήσει στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, επιτέθηκε προσωπικά κατά του Μάκη Αγγελόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον «γραφικό». Κι είναι πλέον εμφανές ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει χάσει την ηρεμία του και μαζί έχει χάσει το παιχνίδι.

Βεβαίως, δεν εξηγεί με μια λέξη – ύβρη προς έναν εκ των κορυφαίων διοικητικών παραγόντων του αθλήματος, γιατί αδιαφόρησε για την πρόταση των τεσσάρων του Κυπέλλου, γιατί η τελευταία του παρουσία σε τελικό χάνεται στα βάθη του χρόνου, γιατί η ΕΟΚ δεν μπορεί να διοργανώσει έναν τελικό της ανθρωπιάς, γιατί είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που χρειάζεται μαθητές στην εξέδρα για να γίνει ένα παιχνίδι, το οποίο έπρεπε να είναι γιορτή.

Επίσης, πρέπει να μας εξηγήσει πώς είναι δυνατόν να είναι ο πρόεδρος της ΕΟΚ στα… μαχαίρια με τους αδερφούς Αγγελόπουλους (και τον οργανισμό του Ολυμπιακού), τον Μάκη Αγγελόπουλο (και τον οργανισμό της ΑΕΚ), τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη (και το σύνολο της Κυβέρνησης), τον Νίκο Γκάλη και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, να πηγαίνει στην Πάτρα αλλά να μην κάνει τον κόπο να παραστεί στην ημέρα τιμής για τον εμβληματικό Κώστα Πετρόπουλο, να έχει ενοχληθεί επειδή ο Παναγιώτης Φασούλας είπε τα πράγματα με το όνομά τους και πλέον να έχει απέναντί του τον Βαγγέλη Λιόλιο του Προμηθέα.

Τελικά, ή πολλούς «γραφικούς» έχουμε στον χώρο του μπάσκετ, ή κάποιος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, βλέπει παντού εχθρούς, δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι ξεπερασμένος κι επιζήμιος, ότι το παραγοντικό του τέλος έφτασε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από