Ακόμα ένα περιστατικό δολοφονικής κακοποίησης ζώου καταγράφηκε, αυτή τη φορά, στο χωριό Μονή στη Νάξο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα naxospress.gr, κάτοικος του νησιού εντόπισε νεαρό σκυλί νεκρό, κρεμασμένο σε γεφυράκι από λουρί του.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ο Σύλλογος «Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου».
Μέλη του Συλλόγου, συνοδεία της Αστυνομίας, έσπευσαν στο χωριό και βρέθηκαν μπροστά στην αποτρόπαια εικόνα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι αρμόδιες αρχές είναι αποφασισμένες να φτάσουν έως την άκρη του νήματος και να βρουν τον δράστη αυτή της κτηνωδίας.
Τον απαγχονισμό του σκύλου καταδίκασε και ο πρόεδρος της κοινότητας Αντώνης Λεγάκης.
- Σοκ και θλίψη: 250 κανίς στοιβαγμένα σε άθλιες συνθήκες – Πώς κατέληξαν εκεί
- Χάσμα στη διαστημική κούρσα: Η Ρωσία καθυστερεί ξανά τη «μάχη» για τη Σελήνη – Ρεκόρ για τη NASA με το Artemis II
- Οι IDF μέσα σε 10 δέκα λεπτά εξαπέλσυσαν σφοδρά χτυπήματα στην Βηρυτό παρά την συμφωνία για κατάπευση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν






