Ο αγαπημένος των οπαδών της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο επιστρέφει στην ομάδα 1,5 χρόνο μετά την επιστροφή του στην Λας Πάλμας. Η προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» που ποτέ δεν σταμάτησαν να επιδιώκουν την επιστροφή του «Τσίνο» καρποφόρησε χάρη βέβαια και στην τεράστια επιθυμία του Αργεντινού να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Μια επιθυμία τόσο μεγάλη από πλευράς Αραούχο ο οποίος από την στιγμή που έμαθε τα ευχάριστα το πρωί της Πέμπτης, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να έρθει το συντομότερο στην Αθήνα.

Κάτι που θα συμβεί το μεσημέρι της Παρασκευής (περίπου στις 13:30) αφού αυτή την ώρα μαζεύει τα πράγματά του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει από τα κανάρια Νησιά με προορισμό τη Μαδρίτη και από εκεί θα πετάξει για Αθήνα όπου φυσικά θα τον περιμένει αποθεωτική αποδοχή από τον κόσμο της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τα χαρμόσυνα για τους οπαδούς της ΑΕΚ, επιβεβαιώνει και η ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ομάδας, Αντρέα Δημάτου ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία του Αραούχο και λεζάντα «Δεν διακόπτεται τώρα… Με τίποτα!» αναφερόμενος φυσικά με νόημα και στα σενάρια για διακοπή του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, επιβεβαίωσε τους όρους της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων. «Η συμφωνία για τον Αραούχο είναι δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ.

Η πρώτη πληρωμή είναι 300.000 ευρώ για το ενοίκιο και η ελληνική ομάδα έχει τη δυνατότητα αγοράς του ως τις 15 Ιουνίου στα 2,7 εκατ. ευρώ. Θα υπάρξει ένα πέναλτι 200.000 ευρώ σε περίπτωση που δεν την ενεργοποιήσει» ανέφερε συγκεκριμένα.