Ο Νέλσον Ολιβέιρα φαίνεται να απασχολεί έντονα τη Γουλβς, η οποία, μετά τις επαφές που έχει με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε, κινείται και για τον πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ.

Η αγγλική ομάδα μάλιστα είναι έτοιμη να προσφέρει πάνω από 4 εκατ. ευρώ, ενώ διάφορα σενάρια έλεγαν πως μπορεί υπό προϋποθέσεις να καλύψει ακόμα και τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με την Ένωση και «αγγίζει» τα 6,5 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος ο Ολιβέιρα πιέζει την ΑΕΚ να πει το «ναι» στους λύκους και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Premier League, ενώ, σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ, ο πορτογάλος επιθετικός ζήτησε και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για να συζητήσουν τη μετακίνησή του στη Γουλβς.

Ο Ολιβέιρα φέρεται να ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να μη σταθεί εμπόδιο η ομάδα στην καριέρα του, του υπογράμμισε ότι θα είναι επαγγελματίας σε κάθε περίπτωση, αλλά παραδέχθηκε ότι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αγγλία είναι κάτι που τον εξιτάρει αρκετά.

Από την άλλη όμως ο Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος και κάθετος σχετικά με τη μεταγραφή του Ολιβέιρα, τονίζοντάς του πως ο μόνος τρόπος για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ είναι να έρθει πρόταση που να καλύπτει τη ρήτρα του συμβολαίου του.

Το ποσό αυτό είναι τα 6,5 εκατ. ευρώ, το οποίο φυσικά είναι πολύ υψηλό σε σχέση με τα 4 που λεγόταν πως προσέφερε η Γουλβς.