Μία συνάντηση που προκαλεί απορίες πραγματοποιήθηκε πριν από το ραντεβού του Big-4 με τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA… Περίπου 1,5 ώρα πριν βρεθούν όλοι μαζί στο «Μεγάλη Βρετανία», ο Ιβάν Σαββίδης είδε τον Μάριο Γεωργίου. Πρόκειται για τον διευθυντή των Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA και ουσιαστικά, το… δεξί χέρι του Ζόραν Λάκοβιτς.

Οι απορίες που προκαλούνται από τη συνάντηση είναι εύλογες… Πρέπει να μάθουμε εάν συντρέχει σοβαρός λόγος για αυτό το τετ-α-τετ των δύο ανδρών, πριν το ραντεβού του Big-4.

Ήταν απαραίτητο ο Μάριος Γεωργίου να ενημερώσει για κάτι συγκεκριμένο τον Ιβάν Σαββίδη ή το ανάποδο; Αν ναι, τότε ποιος ήταν το αντικείμενο της συζήτησης τους;

Επίσης, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε εάν ο Μάριος Γεωργίου θα έχει προπαρασκευαστικές επαφές με τους άλλους τρεις επικεφαλής των μεγάλων ομάδων, τους Μαρινάκη, Αλαφούζο και Μελλισανίδη. Θα τους δει όλους ή η συνομιλία του με τον Σαββίδη ήταν μεμονωμένη;

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν έχει προγραμματιστεί κάποια άλλη συνάντηση πριν την κεντρική συνάντηση…

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τετ-α-τετ Σαββίδη-Γεωργίου διήρκεσε περίπου 20 λεπτά. Ο κύριος Σαββίδης αποχώρησε ξανά από το «Μεγάλη Βρετανία» και κατά την έξοδο του, είδε τον Βαγγέλη Γραμμένο με τον οποίο είχαν θερμό χαιρετισμό, όπως θα δείτε στα βίντεο.