Ανώφελο είναι να χρησιμοποιείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος από διάφορους επιτήδειους ως εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος, υπογραμμίζει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Γιάννης Παγορόπουλος με αφορμή τη διαβίβαση στη Βουλή δικογραφίας με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό.

Ειδικότερα, από το γραφείο του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Απόστολου Τσοχατζόπουλου, κ. Γιάννη Παγορόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας με τον πρώην υπουργό.

«…Ο πρώην ΥΠΕΘΑ κος Άκης Τσοχατζόπουλος ευρίσκεται πια σε προχωρημένη ηλικία και σε δεινή φυσική κατάσταση εξαιτίας των πολλών και σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Είναι λοιπόν ανώφελο να χρησιμοποιείται και πάλι από διαφόρους επιτήδειους, ως το εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Όσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση ΕΡΜΗΣ απλώς αναφέρω ότι κατά το ερευνώμενο από τις Αρχές χρονικό διάστημα 2001 – 2006 είχε ήδη μετακινηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού από τα μέσα του 2001…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από